Autosleutels

Autosleutel kwijt ?

Als u uw autosleutel kwijt bent, bent u van harte welkom bij Deautotuner ook komen wij graag langs om een autosleutel voor u bij te maken indien dit haalbaar is. Voor vrijwel alle automerken kunnen wij meteen een autosleutel bijmaken. Dit doen we bij ons of gewoon bij u op locatie. indien mogelijk. Met onze speciaal ingerichte servicebus komen we bij u langs om uw autosleutel te dupliceren. Bent u beide autosleutels kwijt? Ook dan kunnen we een autosleutel bijmaken. Deautotuner is tot wel 60% goedkoper dan de autodealer.

  • Snelle service: klaar terwijl u wacht
  • Bij onze servicepunt of bij u op locatie
  • Autosleutels voor alle automerken
  • Ook sleutels met afstandsbediening
  • wij beschikken over een grote voorraad

Bel of ap 0648338068

Beide autosleutels kwijt, wat nu?

Wanneer u al uw autosleutels kwijt bent, kunt u het beste meteen contact opnemen met ons door te bellen naar 0648338068  of door het offerteformulier in te vullen. In de meeste gevallen kunnen we meteen een nieuwe sleutel maken, ook als u beide autosleutels kwijt bent geraakt. U bepaalt zelf of we dat in een van onze servicepunten in Barendrecht in de omgeving Rotterdam of bij u thuis indien mogelijk (altijd tegen meerprijs) . In het geval van een gestolen sleutel, is het goed om meteen aangifte te doen bij de politie en om de sleutel uit te laten programmeren, zodat de dief later niet uw auto kan stelen. (vaak zijn alle kosten gedekt door de verzekering)

Autosleutels bijmaken kosten

De prijs voor het bijmaken van een autosleutel verschilt per automerk. Ook hangt het ervan af of u autosleutels met of zonder afstandsbediening wilt. De kosten voor autosleutels zonder afstandsbediening beginnen bij €50 en voor autosleutels met afstandsbediening bij € 90,-.